Lägenheterna
69 YTEFFEKTIVA
HYRESLÄGENHETER MED
GOD STANDARD OCH
TREVLIGA MATERIAL

Valla Berså kommer att bestå av 69 trevliga och yteffektiva lägenheter i fem våningar. Det blir 25 ettor, 27 tvåor och 17 treor. Vi har valt goda och miljövänliga material i lägenheterna. Det är genomgående trägolv och välutrustat kök och badrum. Det kommer att finnas tvättmaskiner i samtliga lägenheter. Huset är utformat som en cirkelformad byggnad med en inbjudande inre gård som vetter mot Johannesborgsparken. Gården är tänkt som en plats för rekreation där man kan läsa en bok eller ta en kopp kaffe i solen.

Lägenheterna nås genom två trapphus med hiss och därefter loftgångar till respektive lägenhet. Loftgångarna utformas så det finns gemensamma balkonger som kan nyttjas av de boende. Bilplats kan erbjudas i garage under huset samt två bilar på Videgatan i bilpool.

Valla Berså kommer att vara ett rökfritt hus. Vi kommer att skriva in i hyresavtalet att man som hyresgäst inte får röka i lägenheten, på gården, i trapphuset i gemensamma utrymmen. Detta för att öka trivseln för alla hyresgäster. För övriga villkor se Lindsténs hyrespolicy.