DETALJPLANEN ÄR KLAR

Tisdagen den 12 januari 2016 vann detaljplanen för del av Valla 1:1, Videgatan, laga kraft. Vårt nybyggnadsprojekt, Berså, sätter nu full fart. Vi hoppas på en byggstart i mars 2016 och inflyttning hösten 2017. Det kommer att blir ett tillskott på drygt 60 hyreslägenheter i ett bra läge i staden. Huset ska byggas i massivt trä och ha en hög miljöprofil. Se vidare under rubriken ”Nybyggnation”

LINDSTÉN FASTIGHETER – ÅRETS MILJÖFÖRETAG

Linköpings Miljönätverk har i samarbete med Navitas Studentförening valt att utse Lindstén Fastigheter AB till Årets Miljöföretag i Linköping. Ur motiveringen: ”Ett litet företag med ett stort engageman för miljö- och energifrågor som genomsyrar hela företaget. Trots företagets storlek bedriver de ett betydande miljöarbete och visar att alla har ett ansvar och kan göra skillnad….”

Ny kontorshyresgäst

Vi är glada att välkomna Nordiska Entreprenadsystem till S:t Larsgatan 32 B och att företaget har valt oss som hyresvärd.

Nordiska Entreprenadsystem är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen.

Magiska ögonblick på DIN TEATER

Lindsténs förlänger sponsoravtalet med Östgötateatern. Vi tycker det är viktigt med en regional teater och vi tycker det är viktigt med kultur.

Du som hyresgäst har möjlighet att köpa biljetter för halva priset på andra balkong (80 kr i stället för 160 kr). Ange ”Lindsténs” vid köp/bokning. Läs mer om de olika föreställningarna på Östgötateaterns hemsida www.ostgotateatern.se .

SOLCELLER MITT I STAN

Vi har installerat SOLCELLER på vår fastighet Baggen 23, Klostergatan 24-Ågatan 43, mitt i stadskärnan. Energin från solcellerna kommer att användas till fastighetens elförbrukning. Smart, eller hur? Vi vill ligga i framkant när det gäller energieffektivisering och klimatsmarta anläggningar.

FIN NYRENOVERAD FASAD

Dahlian 8, S:t Larsgatan 32 A-B har fått ny ”kappa”. Fasaden har tilläggsisolerats och renoverats med ny puts. Vi tackar våra hyresgäster för förståelsen och vår entreprenör Tornby fasad och Måleri AB för väl utfört arbete.

VI VANN!!

Lindstén Fastigheter tillsammans med Winell och Jerns arktektkontor vann Linköpings kommuns markanvisningstävling för nya bostäder i Johannesborgsparken! Detta blev klart vid Samhällsbyggnadsnämndens sammanträde i juni 2014.

Vi kommer att ge allt för att tillskapa ett vackert bostadshus med höga miljökvalitéer i Valla i Linköping.

 

SOMMAR PÅ TANNEFORSGATAN

Fredag 30 maj och lördag 31 maj kommer Tanneforsgatan sprudla av mode, erbjudande, drinkar modevisningar, musik, tävlingar. Kom och var med!

 

Arr: Fastighetsägarna (Lindsténs och Puretail) tillsammans med butikerna och Brand Event.

 

Välkommen Finbageriet Kamraterna!

StapelPå Klostergatan 32 har Finbageriet Kamraterna flyttat in med sin brödbutik. Där finns surdegsbröd, knäckebröd, vetebröd, kondisbitar och mycket mer. Det säljs även nybryggt kaffe. Butiken öppnar redan kl 07.30 på morronen så det finns möjlighet att ta en kaffe och fralla på väg till jobbet.