Om oss

Företaget

Det ursprungliga företaget, Byggnads AB G Lindstén, bildades 1943 av Byggmästare Gösta Lindstén. Bolaget var ett genuint byggmästarföretag som både byggde för egen förvaltning samt åtog sig entreprenadarbeten åt andra. Gösta Lindstén var mycket engagerad i sina byggen och tog tidigt inspiration från resor i Europa. Han var detaljmänniska men även en man med stora visioner och var inte rädd att sticka ut och göra något annorlunda.

Byggverksamheten lades ner 1972 och sedan dess har kärnverksamheten varit förvaltning av fastigheter i Linköping, Norrköping, Jönköping, Nyköping, Södertälje och Stockholm.

Idag är fastighetsbeståndet koncentrerat till Linköpings stadskärna och vårt senaste nybyggnation, Valla Berså i Valla. Fastighetsbeståndet består av ca 20 000 kvm fördelat på butiker, kontor och bostäder.

Vi har höga ambitioner att ta hand om våra hyresgäster. Vi har byggt upp en hög servicegrad för att på så sätt få nöjda kunder som vill stanna kvar hos oss. Vi tror på det personliga mötet mellan hyresvärd och hyresgäst. Genom att alltid dagligen besöka fastigheterna får vi en direktkontakt med våra hyresgäster och kan lätt och smidigt åtgärda saker och ting och ta emot önskemål och synpunkter.

Hos oss får du Kvalitet och Omtanke